VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Wraps met gerookte zalm en lente-ui
Met wraps kan je snel en makkelijk een origineel aperitiefhapje op tafel zetten. Beleggen, oprollen en snijden – meer is er niet aan! Met wat opgeklopte kaas en zalm heb je zonder moeite een fris en lekker hapje.
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Besmeer elke wrap met een flinke laag opgeklopte kaas. Zorg dat elk stukje besmeerd is.
  2. Leg er telkens een tweetal plakjes gerookte zalm op, tot de diameter zeker bedekt is. Meer mag, maar is niet noodzakelijk. Het is en blijft ‘slechts’ een hapje.
  3. Leg in het midden van elke wrap een verse lente-ui, ontdaan van het onderste stukje met de wortel. Wat buiten de wrap komt mag je eveneens afsnijden. Leg de lente-ui vervolgens terug op een uiteinde om makkelijk mee op te rollen.
  4. Bestrooi met een beetje zwarte peper en wat fijne kruiden. Rol op en druk goed aan. Snijd in stukjes van zo’n twee centimeter dik. Smakelijk!
Notities

Ook lekker: leg er een stukje komkommer bij. Je kan deze wraps trouwens perfect ruim op voorhand klaarmaken: wikkel elke rol in vershoudfolie en snijd net voor je kan opdienen in stukken.