Een lekker vispapillot komt niet dikwijls op tafel, terwijl het een heel eenvoudige en gevarieerde manier is van koken. Zoals immer zorgt Colruyt voor smakelijke inspiratie: dit smaakvolle recept kan je zowel in de keuken als op de barbecue bereiden.
Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 30minuten | 20minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Verhit een flinke scheut olijfolie. Fruit de gesnipperde rode ui met de reepjes selder en venkel.
- Voeg na een vijftal minuutjes de room, geuze en mosterd toe. Roer om, kruid bij met peper/zout en laat een tiental minuutjes inkoken op een zacht vuur.
- Verdeel de groentjes met het smeuïge sausje over een ruim stuk bakpapier per persoon/visfilet. Leg er telkens een stukje vis op, afgewerkt met enkele stukjes tomaat en wat fijngehakte peterselie.
- Plooi de papillots goed dicht en wikkel ze daarna in een stuk aluminiumfolie.
- Laat de papillots 20 minuutjes stomen op een hete barbecue, of leg ze in een ovenschaal en laat in een voorverwarmde oven (200°) een half uurtje warmen. Serveer met een glas koude geuze en brood of aardappel in de schil. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind