Servings | Prep Time | Cook Time |
2personen | 10minuten | 10minuten |
Servings | Prep Time |
2personen | 10minuten |
Cook Time |
10minuten |
Ingredients
- 1 tonijn (blik) op olijfolie
- 1 sjalot
- 2 eieren hardgekookt
- 1 handje fijngehakte peterselie
- 1 eetlepel mayonaise
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Zet een pan met water op het vuur en breng het water aan de kook. Zodra het water kookt, leg je de eieren er zachtjes in en laat ze 8 à 9 minuten koken.
- Laat de eieren na het koken schrikken in koud water, zo kan je ze makkelijker pellen.
- Laat de tonijn uitlekken, snipper de sjalot en hak de peterselie fijn.
- Plet de hardgekookte eieren in een kommetje en voeg er de tonijn, sjalot, peterselie en mayonaise aan toe.
- Meng alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
Recipe Notes
Smeer de tonijnsalade lekker op een getoast broodje en voeg er eventueel nog avocado aan toe om het geheel af te werken. Dit recept is heerlijk als lunch of ideaal na een stevige workout!
Share this Recipe
Speak Your Mind