Servings | Prep Time |
4personen | 15minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 15minuten |
Ingredients
- 400 gram Griekse yoghurt
- 2 mandarijnen
- 1 eetlepel lichtbruine suiker
- 1 figuur speculaas middelgroot
- 1 figuur zwarte chocolade middelgroot
- 1 figuur bruine chocolade middelgroot
- 1 figuur witte chocolade middelgroot
- 1 mango
- 1 handvol Sint-snoepgoed naar wens afwerking
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Pel de mandarijnen en ontvel de de partjes tot je enkel het sappige vruchtvlees overhoudt. Meng samen met de suiker door de Griekse yoghurt.
- Doe de speculaas en de chocolade-figuurtjes in een plastic zakje. Ga er een paar keer met een deegrol over tot je een (niet al te fijne) crumble hebt.
- Schil de mango en versnijd in kleine stukjes.
- Neem per persoon één glaasje. Doe onderaan een laagje crumble. Lepel daar enkele stukjes mango op. Lepel daar wat mandarijnen-yoghurt over. Herhaal de drie laagjes opnieuw.
- Werk elk glaasje af met de rest van de chocolade-crumble en eventueel nog wat typische Sinterklaas-snoepjes. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind