Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 15minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
15minuten |
Ingredients
- 1 dikke ribeye ca. 150 gram per persoon
- 4 takjes rozemarijn
- 4 tenen knoflook
- 350 gram gemende paddenstoelen
- 600 gram witte bonen (blik)
- 1 eetlepel balsamico-azijn
- olijfolie
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Verhit een scheutje olijfolie in een ruime pan met antikleeflaag.
- Kruid de ribeye met peper en zout. Bak rondom enkele minuten aan tot het vlees langs buiten mooi gekorst is maar sappig en rosé vanbinnen.
- Hak ondertussen de blaadjes rozemarijn fijn, versnijd de knoflook in plakjes en scheur de paddenstoelen in hapklare stukken.
- Haal het vlees eenmaal naar wens gebakken uit de pan en laat rusten onder alumniumfolie.
- Bak in dezelfde pan de gehakte rozemarijn op enkele enkele seconden krokant. Voeg dan knoflook en paddenstoelen toe. Laat enkele minuten bakken, schud regelmatig op.
- Voeg de bonen samen met het vocht toe. Breng op smaak met een eetlepel balsamico, peper en zout. Laat nog vijf minuutjes pruttelen.
- Voeg de jus die uit de vlees kwam toe aan de bonen, leg dan het vlees er op en dien op. Versnijd aan tafel het vlees in dikke plakken en serveer met enkele druppels olijfolie. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind