Deze klassieke cocktail is een populaire starter op feestjes. Sommige luchtvaartmaatschappijen serveren deze cocktail steevast in eerste klasse. Ook op een brunch misstaat een Mimosa niet. Het is immers een heel eenvoudige en toegankelijke cocktail: half schuimwijn, half appelsiensap. Simpel, elegant en verfrissend.
Deze klassieke cocktail is een populaire starter op feestjes. Sommige luchtvaartmaatschappijen serveren deze cocktail steevast in eerste klasse. Ook op een brunch misstaat een Mimosa niet. Het is immers een heel eenvoudige en toegankelijke cocktail: half schuimwijn, half appelsiensap. Simpel, elegant en verfrissend.
Servings | Prep Time |
1cocktail | 5minuten |
Servings | Prep Time |
1cocktail | 5minuten |
Ingredients
- 7,5 cl appelsiensap goed gekoeld
- 7,5 cl schuimwijn Champagne, Cava, Prosecco, Sekt,...
Servings: cocktail
Ingredients
Servings: cocktail
|
Instructions
- Vul een champagneglas met het (goed gekoelde) appelsiensap.
- Schenk bij met evenveel schuimwijn naar wens. Serveer meteen.
Share this Recipe
Speak Your Mind