Champignons gevuld met gehakt? Het beste recept vind je hier! Champignons gevuld met gehakt? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Champignons gevuld met gehakt

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.7/5 (6 votes cast)
Champignons gevuld met gehakt, 2.7 out of 5 based on 6 ratings
Champignons gevuld met gehakt
Recept Afdrukken
Met dit eenvoudige hapje hoef je niet te zwoegen in de keuken maar zullen je gasten wel erg tevreden zijn. Ideaal als aperitiefje tijdens de feestdagen.
Champignons gevuld met gehakt
Recept Afdrukken
Met dit eenvoudige hapje hoef je niet te zwoegen in de keuken maar zullen je gasten wel erg tevreden zijn. Ideaal als aperitiefje tijdens de feestdagen.
Servings Prep Time Cook Time
4personen 15minuten 10minuten
Servings Prep Time
4personen 15minuten
Cook Time
10minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Verwijder de steeltjes van de champignons. Snijd de steeltjes extra fijn (of gebruik een blender).
  2. Meng het gehakt met de fijngesneden steeltjes, geplette pistachenoten, het ei, het paneermeel, het geplette teentje look en de gesnipperde sjalot. Breng op smaak met voldoende peper en zout.
  3. Vul de champignons met het gehakt.
  4. Schuif de gevulde champignons in een voorverwarmde oven (180°) en laat een tiental minuutjes garen. Varieer de gaartijd naargelang de grootte van de champignons. Smakelijk!
Recipe Notes

Met dit recept kan je nog behoorlijk wat variëren door het gehakt verder te kruiden. Denk aan kerrie, paprikapoeder, barbecuesaus,... Tot slot kan je deze gevulde champignons vanzelfsprekend op voorhand klaarmaken, dan hoef je ze slechts in de oven te schuiven. Ideaal tijdens de (drukke) feestdagen.

Share this Recipe

Speak Your Mind

*