Porties | Prep Tijd |
4personen | 30minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 30minuten |
Ingrediënten
- 1 kopje bruine linzen
- 2 eetlepels verse peterselie
- 1 potje verse koriander
- 1 eetlepel zout
- 1/2 eetlepel bicarbonaat
- 1 snufje peper
- 10 eetlepels kikkererwtenmeel
- 6 cm verse gember met schil
- 1 eetlepel olie
- 1 theelepel curry
- 1 theelepel zwarte mosterdzaden
- 1 hele wortel
- 8 eetlepels soja yoghurt
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Breng de linzen aan de kook.
- Bereid ondertussen de saus voor. Kook de zwarte mosterd zaden in een pan met de olie en de curry.
- Haal de pan van het vuur wanneer de zaden openspringen
- Rasp de wortel een meng deze met de soja-yoghurt
- Meng het geheel met de zwarte mosterdzaden. De saus is klaar!
- Mix de linzen met de peterselie, de koriander, de gember en de kikkererwten meel. Voeg de zout, peper en bicarbonaat toe
- Maak hiervan kleine balletjes en breng deze aan de kook in een pan met olie
- Serveer de balletjes op salade of een boerenkoolblad met de saus. Eet smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind