| Servings | Cook Time |
| 4personen | 20minuten |
| Servings |
| 4personen |
| Cook Time |
| 20minuten |
Ingredients
- 2 wortelen
- 1 selderstengel
- 1 prei
- 2 uien
- 400 gram tomatenblokjes (blik) Of 3 verse tomaten.
- 1 liter visbouillon Indien blokjes: twee blokjes in één 1l water oplossen.
- 150 gram grijze garnalen gepeld
- peper, zout, paprikakruiden en Tabasco
Servings: personen
|
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Snijd alle groenten fijn en stoof ze gaar in een beetje boter.
- Voeg er de visbouillon en de tomaten aan toe en laat de soep verder inkoken.
- Mix het geheel na een kwartiertje pruttelen en giet het door een zift of puntzeef. Voeg er de garnalen aan toe en kruid het geheel goed af met de kruiden (naar eigen smaak). Dien heet op.
Recipe Notes
Tip: geef je soep een extraatje door er gemalen kaas (Emmentaler) bij te serveren. Héél feestelijk!
Share this Recipe






Speak Your Mind