Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
2personen | 30minuten | 25minuten |
Porties | Prep Tijd |
2personen | 30minuten |
Kook Tijd |
25minuten |
Ingrediënten
- 1 Zeebrasem filet, schoongemaakt
- 1 eetlepel olijfolie
- peper naar smaak
- zout naar smaak
- 1 teen knoflook fijngesneden
- 4 takjes rozemarijn
- 5 hele aardappels
- peterselie
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Haal de filet schoon uit de winkel (dit recept is ook lekker met snoek of zalm).
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Maak een mix van een eetlepel olijfolie, een snufje peper en zout (knoflook optioneel) en de rozemarijn. Leg de filet een aantal minuten aan beide kanten in de mix. Schuif de plaat dan de oven in voor 25-30 minuten.
- Snijd de aardappelen in partjes en kook deze ongeveer 5-6 minuten.
- Bak de aardappelen daarna 2-3 minuten af in een koekepan met boter en peterselie. Voor een iets sterker smaak, kun je ook komijn toevoegen.
- Kook de broccoli en wortelen in ongeveer 8 minuten gaar.
- Serveer het geheel met een partje citroen. Eet smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind