Zeebrasem (Dorade) met rozemarijn uit de oven? Het beste recept vind je hier! Zeebrasem (Dorade) met rozemarijn uit de oven? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Zeebrasem (Dorade) met rozemarijn uit de oven

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (3 votes cast)
Zeebrasem (Dorade) met rozemarijn uit de oven, 3.0 out of 5 based on 3 ratings
Zeebrasem (Dorade) met rozemarijn uit de oven
Recept Afdrukken
Zeebrasem (Dorade) met rozemarijn uit de oven
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2personen 30minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
2personen 30minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Haal de filet schoon uit de winkel (dit recept is ook lekker met snoek of zalm).
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  3. Maak een mix van een eetlepel olijfolie, een snufje peper en zout (knoflook optioneel) en de rozemarijn. Leg de filet een aantal minuten aan beide kanten in de mix. Schuif de plaat dan de oven in voor 25-30 minuten.
  4. Snijd de aardappelen in partjes en kook deze ongeveer 5-6 minuten.
  5. Bak de aardappelen daarna 2-3 minuten af in een koekepan met boter en peterselie. Voor een iets sterker smaak, kun je ook komijn toevoegen.
  6. Kook de broccoli en wortelen in ongeveer 8 minuten gaar.
  7. Serveer het geheel met een partje citroen. Eet smakelijk!
Deel dit Recept

Speak Your Mind

*