Deze cocktail uit de jaren '20 heeft een sappig verhaaltje achter zich. De bedenker koos de naam vanwege het toenmalig populaire - maar volstrekt verzonnen - verhaal dat de transplantatie van een testikel van een aap voor meer uithoudingsvermogen zou zorgen. Klinkt wat vies? De cocktail is gelukkig er lekker!
Deze cocktail uit de jaren '20 heeft een sappig verhaaltje achter zich. De bedenker koos de naam vanwege het toenmalig populaire - maar volstrekt verzonnen - verhaal dat de transplantatie van een testikel van een aap voor meer uithoudingsvermogen zou zorgen. Klinkt wat vies? De cocktail is gelukkig er lekker!
Servings | Prep Time |
1cocktail | 5minuten |
Servings | Prep Time |
1cocktail | 5minuten |
Ingredients
- 5 cl gin
- 3 cl appelsiensap versgeperst
- 1 cl absint
- 1 cl grenadine
- 1 schep ijs
Servings: cocktail
Ingredients
Servings: cocktail
|
Instructions
- Vul een cocktailshaker met ijs. Giet de gin, appelsiensap, absint en grenadine in de shaker.
- Schud de schaker grondig.
- Schenk het drankje, zonder het ijs, in een gekoeld cocktailglas. Werk eventueel af met een partje appelsien. Santé!
Share this Recipe
Speak Your Mind