Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 15minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
15minuten |
Ingredients
- 1 sjalot
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel chilivlokken
- 400 gram kippengehakt
- 2 eetlepels sojasaus
- 1 eetlepel oestersaus
- 1 scheutje vissaus
- 1 eetlepel honing
- 1 handvol basilicumblaadjes
- enkele lente-uitjes
- arachideolie
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Snipper de sjalot en teentjes knoflook fijn.
- Verhit een scheut arachideolie in wokpan. Bak de ui, knoflook en chilivlokken kort aan.
- Voeg het kippengehakt toe en bak rul.
- Overgiet, eenmaal het gehakt net gaar is, met honing, soja-, oester- en vissaus. Meng of roerbak goed door elkaar en laat nog even doorbakken.
- Snipper de basilicumblaadjes en enkele lente-uitjes grof. Roer het merendeel door het kippengehakt en haal meteen van het vuur.
- Bestrooi met de rest van de basilicumblaadjes en lente-uitjes. Serveer met rijst of noedels en gestoomde groentjes. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind