Pasta met tonijn (Carluccio)? Het beste recept vind je hier! Pasta met tonijn (Carluccio)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Pasta met tonijn (Carluccio)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/5 (14 votes cast)
Pasta met tonijn (Carluccio), 4.4 out of 5 based on 14 ratings
Pasta met tonijn (Carluccio)
Recept Afdrukken
Dit snelle recept noemde de Italiaanse chef zijn 'store cupboard favourit'; een recept dat je dat je met weinig en makkelijk te bewaren ingrediënten kan klaarmaken. Onderschat de eenvoud van dit recept niet, het resultaat is een opvallend smaakvolle pasta!
Pasta met tonijn (Carluccio)
Recept Afdrukken
Dit snelle recept noemde de Italiaanse chef zijn 'store cupboard favourit'; een recept dat je dat je met weinig en makkelijk te bewaren ingrediënten kan klaarmaken. Onderschat de eenvoud van dit recept niet, het resultaat is een opvallend smaakvolle pasta!
Servings Prep Time Cook Time
4personen 10minuten 15minuten
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time
15minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Gaar de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
  2. Verhit ondertussen een scheut olijfolie. Fruit de knoflook, gember, chili en twee derde van de gesnipperde peterselie.
  3. Voeg de passata toe en breng zachtjes aan de kook.
  4. Laat de tonijn even uitlekken en voeg toe aan de saus. Breek in stukjes met een lepel. Kruid de saus met peper en zout.
  5. Giet de gegaarde pasta af, maar bewaar een deel van het kookvocht.
  6. Roer de pasta door de saus. Voeg eventueel wat van het kookvocht toe om de saus losser te maken.
  7. Bestrooi net voor het serveren met de rest van de gesnipperde peterselie en nog wat zwarte peper. Heerlijk met een glaasje rode wijn. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*