Heb je een paar pannenkoeken over of ben je op zoek naar origineel maar makkelijk dessertje? Dan zijn deze pannenkoekspiesjes perfect. Belegd met confituur en in stukjes gesneden ogen ze kleurrijk en vrolijk op een prikker. Perfect voor kleine en grote snoepers!
Heb je een paar pannenkoeken over of ben je op zoek naar origineel maar makkelijk dessertje? Dan zijn deze pannenkoekspiesjes perfect. Belegd met confituur en in stukjes gesneden ogen ze kleurrijk en vrolijk op een prikker. Perfect voor kleine en grote snoepers!
Servings | Prep Time |
4spiesjes | 15minuten |
Servings | Prep Time |
4spiesjes | 15minuten |
Ingredients
- 4 pannenkoeken
- 8 eetlepels confituur smaak naar wens
- 16 blauwe druiven
- 16 witte druiven
Servings: spiesjes
Ingredients
Servings: spiesjes
|
Instructions
- Besmeer elke pannenkoeken met twee eetlepels confituur.
- Rol de besmeerde pannenkoeken netjes op. Versnijd in dikke maar hapklare schijfjes (2 à 3 centimeter).
- Pluk de druiven van de takjes. Schuif druiven en stukjes pannenkoek afwisselend op houten satéstokjes.
- Serveer de spiesjes uit het vuistje. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind