VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Pannenkoekspiesjes met confituur en druiven
Heb je een paar pannenkoeken over of ben je op zoek naar origineel maar makkelijk dessertje? Dan zijn deze pannenkoekspiesjes perfect. Belegd met confituur en in stukjes gesneden ogen ze kleurrijk en vrolijk op een prikker. Perfect voor kleine en grote snoepers!
Porties Prep Tijd
4spiesjes 15minuten
Porties Prep Tijd
4spiesjes 15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Besmeer elke pannenkoeken met twee eetlepels confituur.
  2. Rol de besmeerde pannenkoeken netjes op. Versnijd in dikke maar hapklare schijfjes (2 à 3 centimeter).
  3. Pluk de druiven van de takjes. Schuif druiven en stukjes pannenkoek afwisselend op houten satéstokjes.
  4. Serveer de spiesjes uit het vuistje. Smakelijk!