Zin in een oersimpel maar oerdegelijk gerecht waarbij de oven alles doet en je ook de allerkleinste eters overtuigt om een tweede portie op te scheppen? Dit recept van Sofie Dumont is wat je zocht zonder het zelf te beseffen!
Zin in een oersimpel maar oerdegelijk gerecht waarbij de oven alles doet en je ook de allerkleinste eters overtuigt om een tweede portie op te scheppen? Dit recept van Sofie Dumont is wat je zocht zonder het zelf te beseffen!
Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 25minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
25minuten |
Ingredients
- 4 boerenworsten
- 4 Appels
- 4 paprika's verschillende kleuren
- 700 gram vastkokende aardappelen
- enkele takjes tijm
- enkele blaadjes laurier
- boter
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Verwijder het klokhuis van de appelen met een appelboor. Snijd in dikke schijven (ca. 1 cm dik).
- Versnijd de paprika's en aardappelen in grove stukken.
- Duw de worsten tussen duim en wijsvinger plat, draai er kleine worstjes van en knip of snijd door.
- Meng alles in een ruime ovenschaal.
- Verwarm de oven voor op 190°. Smelt ondertussen de boter met de tijm en laurier.
- Bestrijk alle ingrediënten met de gesmolten kruidenboter en breng verder op smaak met voldoende peper en zout.
- Laat 25 minuten garen in de oven (of tot de aardappelen gaar zijn). Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind