| Servings | Prep Time | Cook Time |
| 2personen | 10minuten | 20minuten |
| Servings | Prep Time |
| 2personen | 10minuten |
| Cook Time |
| 20minuten |
Ingredients
- 2 kalkoenfilets 200 gram per stuk
- paneermeel
- peper, zout en kippenkruiden
- 1 ui
- 200 gram champignons
- 75 ml witte wijn
- 200 ml room
- nootmuskaat
- 1 eetlepel citroensap
- boter
Servings: personen
|
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Wrijf de filets in met peper, zout en de kippenkruiden. Bestrooi ze met paneermeel en bak (+/- 3 min aan elke kant) in boter in een pan. Houd warm.
- Snijd de ui en champignons fijn. Bak eventjes op in dezelfde pan. Blus ze na enkele minuten met de wijn en eventueel een beetje citroensap. Laat eventjes uitkoken en voeg dan de room toe. Laten zachtjes koken tot de saus gebonden is.
- Kruid de champignonsaus af met peper, zout en nootmuskaat. Je kan eventueel een beetje geraspte pecorino aan de saus toevoegen voor een speciale toets.
- Dien de kalkoenfilets op met een flinke schep saus en gebakken patatjes. Ook pasta kan prima. Smakelijk!
Share this Recipe






Speak Your Mind