Servings | Prep Time | Cook Time |
8personen | 10minuten | 10minuten |
Servings | Prep Time |
8personen | 10minuten |
Cook Time |
10minuten |
Ingredients
- 1 kg mosselen
- 1 ui grofgesneden
- 1 teen look
- 1 glas droge witte wijn
- 200 gram kruidenboter
- 100 gram paneermeel
- zwarte peper
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Spoel en kuis de mosselen grondig. Breng ze aan de kook met de ui, het teentje look (gekneusd), de witte wijn en wat peper.
- Gaar de mosselen tot ze open beginnen te gaan en laat even afkoelen.
- Open de mosselen en schik de helften met mossel op een braadslee. Leg op elke mossel een fijn schepje kruidenboter en een snuifje paneermeel. Overdrijf niet.
- Schuif de mosselen onder een hete grill en laat een tiental minuten grillen tot de kruidenboter gesmolten is. Smakelijk!
Recipe Notes
Je kan behalve paneermeel ook wat gemalen Parmezaanse kaas gebruiken. Wees echter opnieuw zuinig, de smaak van de mosselen mag niet verdwijnen.
Share this Recipe
Speak Your Mind