Porties | Prep Tijd |
4personen | 30minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 30minuten |
Ingrediënten
- 1 liter kippenbouillon
- 1 glas witte wijn
- 1 prei
- 2 wortelen
- 1 gele ui
- 1 rode ui Of sjalot.
- 1 selderstengel
- 100 gram mie Chinese spaghetti
- 3 eetlepels sojasaus
- 2 eetlepels vissaus
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Snij alle groentjes in julienne (lange, dunne reepjes of kleine ringen voor selder en prei) en stoof aan in een beetje olie.
- Giet er vervolgens de kippenbouillon, het glas witte wijn, de soja- en vissaus bij. Laat alles rustig koken op een middelmatig vuur tot de groentjes gaar zijn.
- Bereid de mie volgens de instructies van de verpakking (meestal is dit simpelweg koken in water). Voeg deze helemaal op het laatst toe aan de soep.
- Kruid de soep af naar wens met peper en zout. Smakelijk.
Notities
Tip: je kan dit makkelijk als maaltijdsoep bereiden, voeg er dan samen met de mie stukjes kip bij die je nog even laat meegaren.
Deel dit Recept
Speak Your Mind