Porties | Prep Tijd |
4personen | 5minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 5minuten |
Ingrediënten
- 8 volkoren cracottes
- 1 tomaat In fijne sneden.
- 1 halve halve komkommer In fijne sneden.
- 1 lenteui In fijne sneden.
- 160 gram opgeklopte, verse kaas natuur Madame Loïk, Philadelphia,...
- 160 gram gerookte zalm
- zwarte peper
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Bestrijk elke toast met een fijn laagje verse kaas. Dit hoeft niet hard door te smaken, een lekkere toast is niet overdadig. Wees dus eerder zuinig.
- Besprenkel elke toast met enkele druppels olijfolie en wat zwarte, grofgemalen peper.
- Bedek met één schijfje tomaat en twee schijfjes komkommer. Doe er ook wat vers gesneden stukjes lenteui bij.
- Werk elke toast af met een fijn plakje gerookte zalm. Door de zalm bovenaan te leggen, blijft alles beter samen tijdens het eten. Ter afwerking kan je eventueel nog wat gesnipperde bieslook over de zalm strooien. Heerlijk met een glaasje koele, witte wijn. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind