Servings | Prep Time | Cook Time | Passive Time |
4personen | 10minuten | 15minuten | 0 |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time | Passive Time |
15minuten | 0 |
Ingredients
- 450 gram linguine
- 6 eetlepels boter
- 10 teentjes knoflook fijngesneden
- 450 gram champignons gesneden in plakjes
- 1 theelepel basilicum gedroogd
- 1/4 theelepel zout
- 1 snuifje peper naar smaak
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels peterselie fijngesneden
- handvol Parmezaanse kaas geraspt
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Laat 2 eetlepels boter smelten in een braadpan
- Voeg de knoflook toe en laat het bruin worden
- Doe vervolgens de champignons, basilicum, zout en peper erbij
- Kook de ingrediënten totdat de champignons mals zijn
- Voeg de overgebleven boter en de olijfolie toe
- Roer het geheel en verwijder het van de hittebron
- Gooi de pasta in kokend water en kijk op de verpakking hoe lang de pasta moet koken.
- Wanneer de pasta is gekookt, verhit je de saus weer en voeg je peterselie toe
- Meng de saus met de pasta en geniet van je pasta met champignons en knoflook
Share this Recipe
Speak Your Mind