Recepten - truffel
Pasta met gehakt, champignons en parmezaan (Jeroen Meus)

Met deze alledaagse pastabereiding bewijst Jeroen Meus eens te meer dat dit niet noodzakelijk in een banaal gerecht moet resulteren. Dit recept maak je in geen tijd klaar en bevat eenvoudige, betaalbare ingrediënten die toch heerlijk samenkomen. Enkel het lepeltje truffelpasta maakt dit gerecht tot een verdoken feestmaal!
Tagged With: cayenne, cayennepeper, champignon, champignons, comfort food, dagelijkse kost, één, gehakt, gemengd gehakt, grotchampignons, Jeroen Meus, kalf, kids, kindvriendelijk, kruiden, kruidig, linguine, parmezaan, parmezaanse kaas, pasta, rozemarijn, rucola, rund, salie, spaghetti, truffel, truffelpasta, Varken, venkelzaad, voor elke dag, zuiders
Linguine met coquilles en truffelolie

Op zoek naar een uiterst feestelijk gerechtje met uitgelezen ingrediënten dat toch helemaal niet veel werk vraagt? Zoek niet verder, deze fantastisch lekkere en chique pasta is wat je zoekt. Perfect als voorgerecht of tussengerecht, of aangevuld met groentjes naar wens als hoofdgerecht.
Tagged With: chique, coquille, coquilles, coquilles saint-jacques, eenvoudig, feest, feestdagen, feestelijk, kerst, kerstmis, linguine, luxe, luxueus, makkelijk, munt, nieuwjaar, olie, origineel, oud en nieuw, oudjaar, parmezaan, parmezaanse kaas, Pasen, pasta, royaal, simpel, Sint-Jacob, Sint-Jacobsvrucht, Sint-Jakobsnoten, sint-jakobsoesters, Sint-Jakobsvruchten, truffel, truffelolie, tussengerecht, voorgerecht