Aalbessengelei | Aalbessengelei |

 

Recepten - aalbessengelei

Varkenshaasje met paddenstoelenmengeling in rodewijnsaus

Varkenshaasje met paddenstoelenmengeling in rodewijnsaus
Het geheim van een rijkelijke maaltijd zit 'm soms in heel eenvoudige accenten die de pure smaak van alle ingrediënten netjes samenbrengen. De meest eenvoudige manier om daartoe te komen: een lekkere saus! Dit toffe recept is ideaal op zondag: een malse varkenshaas aangevuld met een piekfijn sausje.

Everzwijnragout met pruimen (Colruyt)

Everzwijnragout met pruimen (Colruyt)
In het wildseizoen gaat er niets boven een hartig stoofpotje dat het beste van de herfst samenbrengt. Dit haalbare recept van Colruyt zal je niet teleurstellen, door de toevoeging van zoete accenten zoals pruimen maak je een zalig maaltje dat allerlei lekkere smaken perfect combineert.

Feestelijke kalkoenrollade met kastanjechampignons en vijgen

Feestelijke kalkoenrollade met kastanjechampignons en vijgen
Kalkoen is een klassieker die tijdens de kerstdagen niet mag ontbreken. Indien juist bereid is het sappige vlees de perfecte basis voor allerlei feestelijke gerechten. Een gebraden kalkoen vraagt veel aandacht, vandaar dat een simpele rollade veelal interessanter is. In dit recept gaan we aan de slag met een feestelijke vulling en passende garnituren. Jouw kerstfeest kan met dit recept niet meer stuk!

Grand-Veneursaus (Colruyt)

Grand-Veneursaus (Colruyt)
Tijdens het wildseizoen wordt de vrolijke Bourgondiër verwend met de fijnste vleeswaren. Een lekker stukje wild verdient echter een minstens zo heerlijke saus die de krachtige smaken kan compenseren en verrijken. Geen betere kandidaat dan de oerklassieke Franse Grand-Veneursaus. Vol van smaak en met zoete toetsen: onmisbaar op een waar festijn!