Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 5minuten | 10minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 5minuten |
Cook Time |
10minuten |
Ingredients
- 1 witte pens
- 1 stokbroodje vers of af te bakken
- 1 eetlepel uienkonfijt
- 1 klontje bakboter
- smeerboter
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Indien je met een afbakstokbroodje werkt: verwarm de oven en bak het af volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd de witte pens in plakjes van één à anderhalve centimeter dik.
- Verhit een klontje bakboter in een pan. Schroei de schijfjes pens langs elke kant tot ze mooi goudbruin zijn. Leg ze op een stukje keukenpapier om het bakvet te laten absorberen.
- Snijd het stokbroodje in sneetjes van ongeveer twee centimeter dik.
- Besmeer elk stukje brood met wat smeerboter en kruid matig wat peper en zout. Schik daar telkens twee warme stukjes pens op.
- Werk elk toastje af met een schepje uienkonfijt en houd eventueel samen met een prikker. Dien warm op. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind