Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 10minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
10minuten |
Ingredients
- 4 rösti's diepvries
- 1 babysjalot fijngesnipperd
- 0,5 teen look geplet
- 100 gram tomatenpassata
- 1 rode peper
- basilicum en oregano gedroogd
- 50 gram gemalen kaas Gruyère of Emmentaler
- peper en zout
- olijfolie
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Laat de rösti's ontdooien en leg één per persoon in een kommetje.
- Fruit de fijngesnipperde sjalot met de geplette look in een weinig olijfolie. Maak ondertussen de rode peper klaar: verwijder de zaadjes (tenzij je het erg pikant wil) en hak fijn.
- Voeg de fijngesneden rode peper toe aan de sjalot en doe er onmiddellijk de tomatenpassata bij. Laat even inkoken op een middelmatig vuur en breng verder op smaak met peper, zout, gedroogde oregano en basilicum.
- Zet elke rösti onder met het pittige tomatensausje en bestrooi met wat gemalen kaas. Zet een tiental minuutjes onder een hete grill en je gasten kunnen smullen. Serveer eventueel met wat brood. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind