Garnalen met gepureerde bloemkool (Pascale Naessens)? Het beste recept vind je hier! Garnalen met gepureerde bloemkool (Pascale Naessens)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Garnalen met gepureerde bloemkool (Pascale Naessens)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.9/5 (27 votes cast)
Garnalen met gepureerde bloemkool (Pascale Naessens), 2.9 out of 5 based on 27 ratings
Garnalen met gepureerde bloemkool (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
Voor verrassende recepten die helemaal niet zo moeilijk en bovenal erg gezond, moet jij bij Pascale Naessens zijn. Haar kookboeken doen het uitstekend, en dat is geen toeval. Probeer het ook eens: dit simpele recept zit boordevol smaak.
Garnalen met gepureerde bloemkool (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
Voor verrassende recepten die helemaal niet zo moeilijk en bovenal erg gezond, moet jij bij Pascale Naessens zijn. Haar kookboeken doen het uitstekend, en dat is geen toeval. Probeer het ook eens: dit simpele recept zit boordevol smaak.
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2personen 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
2personen 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Snijd de bloemkool in kleinere delen en gaar in gezouten water (tiental minuutjes).
  2. Stoof 3/4de van de rucola in een scheutje olijfolie. Kruid met wat peper en zout. Houd warm.
  3. Doe het resterende kwartje van de verse rucola in een vijzel (of blender) met de hazelnoten. Mix tot een fijne massa.
  4. Giet de bloemkool af en pureer. Voeg een flinke scheut hazelnotenolie toe en breng verder op smaak met peper en zout. Houd warm, maar zet zeker niet terug op het vuur (dan verbrandt de hazelnotenolie).
  5. Serveer in een torentje (gebruik een keukenring): onderaan een laagje gestoofde rucola, daarop een schep gepureerde bloemkool, dan een handje garnalen en werk af met de rucola-hazelnotenmix. Smakelijk!
Deel dit Recept

Speak Your Mind

*