Recepten - côte à l'os
Côte à l’os met geconfijte aubergine op de barbecue (Jeroen Meus)
![Côte à l’os met geconfijte aubergine op de barbecue (Jeroen Meus) Côte à l’os met geconfijte aubergine op de barbecue (Jeroen Meus)](https://recepten.be/wp-content/uploads/Côte-à-los-met-geconfijte-aubergine-op-de-barbecue-Jeroen-Meus-b.jpg)
Liefhebbers van een geslaagde barbecue weten dat de hoofdrol voor een lekker stuk vlees weggelegd is. In dit smakelijke recept van Jeroen Meus gaat die titel naar een Côte à l'os, één van de lekkerste stukjes rundsvlees. Vergezeld van een smeuïge aubergine-bereiding en aardappeltjes, zorg je zonder veel moeite voor een heerlijk luxueuze maaltijd die helemaal op de BBQ kan klaargemaakt worden.
Tags: aubergine, balsamico, balsamicoazijn, barbecue, barbecue recepten, bbq, bezoek, buiten koken, confijt, côte-a-l'os, dagelijkse kost, deluxe, één, entrecote, geconfijt, grill, grillen, Jeroen Meus, krielaardappel, krielaardappelen, krielaardappeltjes, krielpatatjes, krieltjes, luxe, luxueus, niet moeilijk, oregano, primeuraardappelen, rode wijn, rozemarijn, rund, rundsvlees, steak, televisie, tv, zomergerecht