Koken uit eigen streek | Recepten.be Koken uit eigen streek | Recepten.be

 

Recept - Koken uit eigen streek

Koken uit eigen streek
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

StreekproductenWanneer het weer het toelaat, eten veel mensen graag buiten. Wat gaat er immers boven een lekkere lunch in de buitenlucht? Gezellig met het hele gezin of met een aantal vrienden. Het goede leven vieren. 

Heb je daarbij wel eens gedacht aan het serveren van streekproducten? Tijdens een willekeurige lunch staat vaak het supermarktaanbod op tafel. Supermarktbroodjes, supermarktbeleg..  Dat kan best smaakvol zijn, maar het is niet erg spannend om dat iedere keer te doen. Vooral bij speciale gelegenheden – in het speciaal waarbij mensen aanwezig zijn die niet uit jouw regio komen – is het leuk om producten uit de eigen streek te presenteren.

Wat is er bijvoorbeeld lekker dan deze Brugse zotpaté? Lekker op een toastje of een broodje. Bereid met een vleugje Belgisch bier. Of wat te denken van deze onvervalste Gentse waterzooi. Verras je gasten met het beste dat Gent te bieden heeft! Lekker met gebakken broodjes! En uiteraard trakteer je je gasten aan het eind van de middag op een heerlijke snack. Wij vonden deze smaakadvocaat met Belgische chocolade heerlijk. Een echte aanrader! Geniet van het goede leven!

Koken uit eigen streek, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Speak Your Mind

*