Servings | Prep Time |
8personen | 10minuten |
Servings | Prep Time |
8personen | 10minuten |
Ingredients
- 100 gram ansjovis In olie/azijn.
- 2 stronkjes witloof Niet te groot.
- 200 gram opgeklopte kaas Philadelphia, Boursin,...
- zwarte peper
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Haal de ansjovisjes uit de olie en laat ze even uitlekken op een stukje keukenrol (zo wordt je hapje minder vettig).
- Snijd de voetjes van de witloofstronken en haal de blaadjes er netjes af. De kleinste blaadjes heb je niet nodig, die kan je bijhouden voor een andere bereiding of ter decoratie.
- Smeer in elk blaadje witloof een laagje kaas. Leg er telkens één stukje ansjovis in. Werk af met wat versgemalen zwarte peper. Dien dadelijk op, anders wordt het witloof wak. Feesten maar!
Recipe Notes
Dit recept vertelt je slechts de basis, het spreekt voor zich dat allerlei varianten bedacht kunnen worden. Je kan de opgeklopte kaas vervangen door een gekruide variant, of de blaadjes verder kruiden (bieslook, Engelse saus,...).
Share this Recipe
Speak Your Mind