Recepten - grote sjalot
Mediterraanse linguine met kabeljauw
Een flink bord pasta smaakt altijd. Je kan er bovendien alle kanten mee uit. Zo wordt in dit recept linguine lekker gecombineerd met een mediterraans sausje en malse blokjes kabeljauw. Perfect om snel een gezond gerecht op tafel te zetten.
Tagged With: gezond, kabeljauw, kappertjes, knoflook, linguine, mager, makkelijk, mediterraans, Mediterraanse saus, pasta, peterselie, Provençaalse kruiden, snel klaar, spinazie, tomatensaus, vis, vlug, voor elke dag, weinig ingrediënten
Kippenstoofpotje met champignons
Grove stukken kip zijn perfect om een smakelijk stoofpotje mee te maken. Met een waaier aan lekkere ingrediënten een beetje geduld maak je een smaakvol gerecht dat perfect past op een kille, winterse avond. Met enkele aanpassingen maak je er zelfs een feestelijk stoofpotje van dat niet zou misstaan op een feesttafel!
Tagged With: aardappelen, champignon, champignons, droge witte wijn, feestelijk, grootmoeders keuken, herfst, herfstkost, kerst, kerstmis, kip, kippen, kippenbouillon, kippenstoofpotje, luxe, luxueus, nieuwjaar, prei, preistengel, spek, spekblokjes, spekjes, stoofpot, stoofpotje, stoverij, winter, winterkost, winters, zondag, zondagse kost