Wijnvakantie? Si! | Recepten.be Wijnvakantie? Si! | Recepten.be

 

Recept - Wijnvakantie? Si!

Wijnvakantie? Si!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Voor iedereen die van ‘het goede leven’ houdt is Italië een walhalla. La Bella Vita. In het zuiden van Europa nemen ze nog de tijd voor een goede maaltijd. En in veel gebieden in Italië is een goede wijn daarnaast onmisbaar.

Geldt dit ook voor jou? Heb je ooit wel eens overwogen om een culinaire vakantie te boeken? Het echte Italië zien en de echte Italiaanse wijnen proeven?

Wijnliefhebbers weten dat Piemonte wordt beschouwd als één van de beste wijnstreken van Italië. Het terrein, de grond en de weersomstandigheden zorgen voor een topkwaliteit aan wijnen zoals de Barolo’s en Barbaresco’s. En wat te denken van de iets lichtere Dolcetto. Wijnen die wereldberoemd zijn.

En toch heeft Piemonte dat schattige, traditionele behouden. Geen streek is daarom geschikter voor een wijnvakantie dan deze streek in Noordwest Italië. Iedere wijnliefhebber moet het zeker een keer doen.

Waarom ga jij niet eens kijken? Bij onder meer Italissima boek je voordelig authentieke vakantiehuisjes voor een wijnvakantie die je niet snel zult vergeten.

Wijnvakantie? Si!, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Speak Your Mind

*