Tot €6 korting op Vittel, Nescafé, Tienen suiker en Super 8 bier | Recepten.be Tot €6 korting op Vittel, Nescafé, Tienen suiker en Super 8 bier | Recepten.be

 

Recept - Tot €6 korting op Vittel, Nescafé, Tienen suiker en Super 8 bier

Tot €6 korting op Vittel, Nescafé, Tienen suiker en Super 8 bier
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Wij bij recepten houden van kokkerellen, net zoals jij. Dat het leuk is om lang in de keuken te staan om een nieuw gerecht uit te proberen hoeven we je niet te vertellen. Het enige wat ons soms tegenhoudt om te experimenteren in de keuken is de ‘opkuis’ achteraf en soms ook het kostenplaatje.

Om sommige maaltijden klaar te maken moet je eerst nog boodschappen in huis halen, omdat je misschien niet alle ingrediënten in huis hebt. Ook zijn we niet allemaal masterchefs en soms gebeurd het wel eens dat je je recept toch niet zo goed hebt gevolgd en je maaltijd is gefaald. Denk maar een een bearnaise sausje bijvoorbeeld… Gelukkig komt PromoLife als geroepen. Zij vinden experimenteren in de keuken een must! Daarom organiseren zij vaak verschillende promoties waarbij je kan besparen op je gerechten en ingrediënten.

Onder het motto “Vervolledig je diner aan lage prijs”, schenkt PromoLife jou  nu 4 kortingsbonnen  waarmee je in totaal wel € 6 kan besparen. Zo geniet je € 2 korting op een 4-pack Super 8 IPA of Flandrien Bio en op een 4-pack fruit infusie van Vittel. Trek in koffie? Goed nieuws. Aan de kassa van je favoriete winkel geniet je nog van € 1,50 korting bij aankoop van een doos Nescafé Dolce Gusto capsules en € 0,50 op een doos Zeer Fijne Suiker van Tiense Suiker.

Het enige wat je moet doen om gebruik te kunnen maken van deze kortingen is de bonnen downloaden en afdrukken. Kan je ze niet printen? Laat ze dan opsturen naar je e-mail adres.

Generated button

Speak Your Mind

*