Tips voor een geslaagde Moederdagbrunch | Recepten.be Tips voor een geslaagde Moederdagbrunch | Recepten.be

 

Recept - Tips voor een geslaagde Moederdagbrunch

Tips voor een geslaagde Moederdagbrunch
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Moederdag is een symbolische dag, maar voor iedere mama van enorme waarde. Het is het moment waarop je je mama in de bloemetjes zet voor al de liefde en steun die ze je altijd heeft gegeven. En hoe doe je dat beter dan met een lekkere brunch? Daar houdt iedere mama van! Wij geven je enkele tips hoe je deze brunch op en top maakt!

Trakteer haar op een brunch in een gezellige zaak.

Als je je geen zorgen wilt maken over je Moederdagbrunch is een gezellig ontbijt in een horecazaak de beste oplossing. Alles wordt voor jou klaargemaakt en afgeruimd. Jullie hebben alle tijd om rustig wat bij te praten en mooie herinneringen op te halen. Kunnen jullie door omstandigheden niet op moederdag gaan brunchen? Niet getreurd! Koop haar een tegoedbon en vier het op een later tijdstip. Voetjes onder tafel en genieten!

Een ontbijt op bed

Een brunch moet niet altijd op restaurant doorgaan. Je kan ook kiezen voor de gezelligheid van een brunch op bed. Je mama kan zo enkele uren langer rusten terwijl jij een ontbijt op maat klaarmaakt. Want wie weet er beter wat je mama allemaal lekker vindt dan jijzelf? Verras haar met een heerlijke smoothie of een passend gerecht dat je online hebt gevonden. Een leuke tip om het geheel compleet te maken, is de versiering. Leg gesneden fruit bijvoorbeeld in een hartje of schrijf een dankwoordje met siroop op je pannenkoek. Hier droomt toch elke mama van?

Laat je ideale Moederdagbrunch leveren

Willen jullie de Moederdagbrunch gezellig thuis laten doorgaan, maar willen jullie zelf niet met al de voorbereiding zitten? Dan is het laten leveren van een brunch de ideale oplossing! Je vermijdt zo de wachttijden in de winkel, je moet zelf niet koken en ook de hoeveelheid afwas zal beperkt blijven. En toch geniet je van het lekkerste eten, gezellig bij jullie thuis. Reserveer je brunch wel ruim op voorhand zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Sta stil bij de betekenis van Moederdag

Misschien wel het meest belangrijke ingrediënt voor een geslaagde brunch, is dat je stilstaat bij de betekenis van deze dag. Moederdag draait om een gezellige tijd met het gezin en in het bijzonder je mama. Het draait niet om dure etentjes maar om het samenzijn. Houd deze dag simpel en geniet van elkaars aanwezigheid. De smartphone is even overbodig. Wees vooral dankbaar dat jullie deze dag samen kunnen vieren!

Tips voor een geslaagde Moederdagbrunch, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Speak Your Mind

*