Laat je boodschappen leveren met Beedrop | Recepten.be Laat je boodschappen leveren met Beedrop | Recepten.be

 

Recept - Laat je boodschappen leveren met Beedrop

Laat je boodschappen leveren met Beedrop
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Niemand vindt het leuk om te moeten sleuren met boodschappen. Denk daarbij aan file, parkeerproblemen, wachttijden aan de kassa en gesleur met zakken. Bestond daar nu maar een oplossing voor. Wel, goed nieuws! Beedrop bezorgt jouw boodschappen aan huis. Dit concept bestaat al langer bij supermarkten, maar Beedrop doet dit volledig gratis. Bovendien kan je momenteel een waardebon van € 10 krijgen, die je meteen kan verzilveren!

Een ander verschil tussen Beedrop en gewone supermarktketens is dat Beedrop enkel werkt met plaatselijke handelaars over heel België.

Hoe gaat dit in zijn werk?

De klant gaat naar de website van Beedrop en vult zijn postcode in. Je kan kiezen tussen verschillende plaatselijke handelaars die een uitgebreide keuze van verse producten aanbieden. De geplaatste bestellingen worden elke woensdag thuis geleverd en temperatuursgevoelige producten, zoals vlees, vis en ijs, worden gekoeld geleverd.

beedrop boodschappenBen je niet thuis op het moment van de levering? Geen probleem, daar wordt altijd samen met jou een oplossing voor gezocht. De koeriers van Beedrop nemen zelfs je leeggoed terug mee als je dit wil. Op die manier kunnen de handelaars vlot met duurzame ecologische verpakkingen werken.

Voor je boodschappen betaal je ofwel online of aan de koerier zelf. De prijzen voor de producten zijn gegarandeerd dezelfde als wat je zou betalen in de winkel.

Het milieu pikt ook een graantje mee

Het volledig geautomatiseerde systeem maakt het namelijk mogelijk de vele pakketten gecombineerd bij de handelaars op te halen en optimaal af te leveren bij de klant. Zo worden afstanden die moeten afgelegd worden tot een minimum beperkt. Het is bewezen dat deze manier van collectief boodschappen doen meer dan 50% minder CO2 uitstoot dan wanneer iedereen apart boodschappen zou doen.

Heb jij het ook gehad met je boodschappen te moeten sleuren? Geef Beedrop dan eens een kans en steun plaatselijke handelaars in België.

Speak Your Mind

*