Keuken met korting | Recepten.be Keuken met korting | Recepten.be

 

Recept - Keuken met korting

Keuken met korting
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Kijk jij op dit moment naar je koelkast en denk je: meh, die heeft z’n beste tijd wel gehad? Of drink je met afgrijzen een kop koffie leeg s’morgen uit je haast antieke koffiemachine? Dan kan dit wel eens een idee zijn voor jou.

Iedereen die van koken houdt, beschikt graag over de beste keukenapparatuur. Een mooie Amerikaanse koelkast bijvoorbeeld waar je met één druk op de knop de ijsklontjes in je limonade laat vallen. Of een koffiemachine waarbij je niet alleen de keuze hebt uit zwarte koffie en eh.. zwarte koffie, maar waarmee je jezelf ook op een verse cappuccino of caffè latte kunt trakteren. Eén probleempje. Dit soort apparaten zijn altijd peperduur.

Wanneer je dus wel toe bent aan nieuwe apparatuur, maar er financieel nog niet helemaal bent, is het misschien een idee om eens een stockverkoop te bezoeken. Een wat? Een stockverkoop is een speciale uitverkoop waarbij producten tegen fabrieksprijzen worden verkocht. En ook aanbieders van keukenapparatuur maken zo nu en dan gebruik van een stockverkoop. En laat er nu net eentje in de buurt zijn. Een stockverkoop van Miele vindt plaats in het Miele Center in Mollem.

Let op: voor deze verkoop moet je je wel even aanmelden. Op stockverkoopinfo kun je meer informatie vinden én de link vinden waar jij je (gratis) kaarten kunt bestellen. Ook belangrijk om te weten: je kunt slechts met een betaalkaart betalen. Dus gelieve geen cash mee te nemen. Wat heb jij hard nodig?

 

Keuken met korting, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Speak Your Mind

*