Dit valentijnsmenu met afrodisiaca boost je seksleven | Recepten.be Dit valentijnsmenu met afrodisiaca boost je seksleven | Recepten.be

 

Recept - Dit valentijnsmenu met afrodisiaca boost je seksleven

Dit valentijnsmenu met afrodisiaca boost je seksleven
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

“Vanavond niet schat, ik heb hoofdpijn.” Klinkt dit je ook bekend in de oren? Het laatste wat je op Valentijn wilt, is droogjes afgewimpeld worden door je eigen partner. Om ervoor te zorgen dat het op 14 februari ook op jouw adres stoomt – en dan hebben we het niet enkel over de rijst – hebben wij een een valentijnsmenu boordevol afrodisiaca in elkaar geknutseld.  

Voorgerecht – Oesters in champagnesaus

Oesters behoeven geen nadere introductie meer. Deze zeevrucht zit boordevol dopamine, wat gevoelens van seksuele lust en plezier aanwakkert. Voor mannen heeft deze delicatesse een niet onbelangrijk voordeel: het vruchtvlees bevat veel zink, wat een sterke impuls geeft aan het testosterongehalte.  Het ideale voorgerecht om in de mood te komen, toch? 

Hoofdgerecht – Pilav rijst met kalkoen, erwtjes en abrikozen

Niet veel later zijn we aanbeland bij het culinaire hoogtepunt. Het is een eenvoudige rijstschotel met exotische toets. Vertrouwd maar toch experimenteel, ideaal niet? Abrikozen zouden wegens hun vorm, die weinig aan de verbeelding overlaat, vooral een erotiserende werking hebben bij mannen. Erwten staan daarentegen echt bekend als seksbommen. Deze peulvrucht is rijk aan vitamines en heeft een hoog fosforgehalte, wat het libido bij zowel mannen als vrouwen aanzienlijk verhoogt. Kalkoen bevat net zoals oesters veel zink, waardoor dit het perfecte trio is voor je rijstschotel!  

Dessert – Kokos rijstpap met gebakken banaan

Hebben jullie na het pittige voorgerecht en de stimulerende hoofdschotel de tafel nog steeds niet verlaten? Dan is het tijd om de gebakken banaan tevoorschijn te halen. Naast de haast toevallig gekozen vorm, bevat deze vrucht ook stoffen die het libido verhogen. Zo voorziet Vitamine B het lichaam van meer energie, wat vermoeidheid tegengaat. Magnesium remt dan weer spierpijn, waardoor je langer van elkaar kan genieten. Kalium controleert daarnaast de hoge bloeddruk. Kortom, cruciale vitaminen om het échte dessert tot een goed einde te brengen.

Dit valentijnsmenu met afrodisiaca boost je seksleven, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Speak Your Mind

*