De keukentrends van nu | Recepten.be De keukentrends van nu | Recepten.be

 

Recept - De keukentrends van nu

De keukentrends van nu
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Tegen het voorjaar aan beginnen veel mensen met ideeën voor het huis. De geuren, kleuren en smaken van de winter willen we immers zo snel mogelijk uit huis hebben, nietwaar? Op naar iets nieuws? En wat zijn dan de nieuwste trends in keukenland? We nemen er drie door.

De woonkeuken
Niet langer is de keuken de keuken en de kamer de kamer. Al enige jaren geleden werd de keuken geïntroduceerd als belangrijk leefgedeelte en dit jaar doet de keuken nog een stapje die kant extra die kant op. Sterker nog: de keuken en woonkamer lopen meer en meer naadloos in elkaar over. Dat betekent dat de keuken een gedeelte wordt om te lezen, kletsen of gezellig een kop koffie te drinken.

Natuurlijke kleuren
Je ziet het tegenwoordig al bijna niet meer en dat vinden we hartstikke prima. Die oude, grijsachtige keukens. Dat lijkt verleden tijd. Keukens van nu mogen wel wat kleur hebben. Vooral blauwe en groene accenten doen het goed in veel keukens en zullen dit jaar zichtbaar worden. Ook veel warme kleuren en hout-accenten doen het goed.

Technologie
We ontkomen er niet aan. En misschien is dat maar goed ook. Want de juiste technologie kan je helpen met koken én draagt bij aan de charme van de keuken. Zo vind je in veel keuken als houders voor laptops of tablets terug. En meer en meer zie je touchscreens en geautomatiseerde hulp. Vooral in landelijke, moderne keukens staat dit prachtig.

Wil jij nog veel meer keukentips ontvangen? Bestel dan het inspiratiemagazine van Ixina. Dit magazine staat boordevol tips en trucs en is helemaal gratis te bestellen. Veel plezier ermee!

De keukentrends van nu, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Speak Your Mind

*