De ideale girls night | Recepten.be De ideale girls night | Recepten.be

 

Recept - De ideale girls night

De ideale girls night
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Elk jaar wijden we 8 maart toe aan de vrouwen in ons leven. Of het je beste vriendin is, je partner, je zus of je grootmoeder, op deze dag vieren we womanhood! Om de vrouwen in jouw leven extra in de bloemetjes te zetten dit jaar, stellen wij een oldschool girls night voor. Van pyjamafeestjes tot kleur-themafeestjes, wij geven jou de inspiratie om er een topdag van te maken!

Cocktails gebaseerd op…

Ben jij wel fan van thema avonden, maar wil je er een extra toets aangeven? Geef dan al je vriendinnen de taak om een cocktail te maken gebaseerd op je lievelingsfilm, je favoriete Disney personage of mensen die je kent. Wij hebben heel wat cocktailrecepten voor je klaarstaan, maar om visueel inspiratie op te doen, sturen we je naar Pinterest

Old school pyjamaparty

Wie denkt dat pyjamafeestjes een concept is voor kinderen, heeft het echt wel mis! Want wanneer krijg je tegenwoordig nog de kans om die chick-flick of melige Hallmark film te kijken met je partner erbij? Maak van vrouwendag het excuus om eindelijk Emily in Paris te bingen met je vriendinnen. Maak het jezelf comfortabel, doe je pyjama aan, en verzamel al je kussens voor de tv. Een avondje tv-kijken is niet compleet zonder je favoriete snacks. Die zijn natuurlijk het beste wanneer je ze zelf maakt en nog beter wanneer je de ingrediënten al in huis hebt, zoals voor deze bananenkoekjes of een simpele yoghurtdip.

Kleurenthema

Een ander thema-gebaseerd feest, is er eentje met kleuren. In tegenstelling tot het vorige thema ‘gebaseerd op’, zijn deze snacks en drankjes kleur gecoördineerd. Geef al je vrienden de taak om snacks en drankjes mee te brengen in een bepaalde kleur. Zo krijg je vaak de grappigste combinaties (en heel originele). 

@duhitskiahra The color is blue 😌💙 #rainbowparty #rainbowpartytheme #colorparty🌈 #colorsnacks #colorparty #bluesnacks #fyp #blue ♬ Gorgeous – Tee Grizzley & Skilla Baby

Laat een privé chef het werk doen

Het lijkt decadent, maar niets is ooit te veel op dagen zoals deze! Leg jezelf in de watten en sta voor een keertje niet zelf in de keuken. Er zijn heel wat mogelijkheden voor verschillende budgetten wanneer het aankomt op het inhuren van een privé chef. Voel je je toch wat ongemakkelijk dat iemand al het werk voor jou doet in je eigen keuken? Kies dan een privé workshop koken. Zo kunnen jullie toch de handen uit de mouwen steken, zonder al te veel werk.

Er zijn natuurlijk nog heel wat andere mogelijkheden, zoals een winetasting, een spa-dagje en veel meer. Het belangrijkste is, dat jijzelf en de heldinnen uit je directe omgeving een ontspannende en leuke dag beleven. En is het niet mogelijk op internationale vrouwendag, dan kan dat op eender welke andere dag ook natuurlijk. Elke dag is een excuus om jezelf in de watten te leggen!

 

Speak Your Mind

*