Barbecue top 3 | Recepten.be Barbecue top 3 | Recepten.be

 

Recept - Barbecue top 3

Barbecue top 3
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Nu het lekker weer is, wordt het tijd voor een barbecue competitie! Welke is de beste in prijs/kwaliteit en waarom?

We hebben – na druk overleg – de volgende top drie gas barbecues samengesteld:

borettiNummer 3:

Deze felrode rakker wil je gewoon in je tuin. Vooral in een moderne tuin staat deze Boretti Da Vinci prachtig! De barbecue beschikt over drie hoogbranders, die onafhankelijk van elkaar werken. De infrarood zij, achter- en bovenbranders vind je slechts in de topmodellen. Wij vinden vooral de zijbrander ideaal. Op deze manier kun je eenvoudig je sauzen warmhouden! Enige nadeeltje? De prijs. Deze topgrill kost je € 999. Maar dan heb je dus wel wat!

weberNummer 2: 

Weber is een gerenommeerd merk wanneer het om barbecues gaat. En dit is volgens ons één van de publiekstrekkers. Waarom? Omdat deze barbecue – ondanks zijn compacte formaat – gemakkelijk tien mensen een topavond bezorgd. De barbecue is licht en slank, maar met een vermogen van 7600 watt een powerhouse. Het piëzo ontstekingssysteem maakt barbecueën makkelijker dan ooit. En de prijs? In de middencategorie: € 549. Dat is nog altijd niet heel goedkoop, maar voor een echte griller zeker de moeite waard.

KookiNummer… 1: 

En dan de winnaar. Dat moet toch echt dit buitenkeukentje van Kooki zijn. Alleen de naam al. Deze slimme barbecue beschikt over 3 RVS branders, heeft een geëmailleerd grillrooster én warmhoudrek en een RVS bedieningspaneel. Hij is enorm makkelijk in gebruik en met zijn matzwarte uitstraling staat hij eigenlijk goed in iedere tuin. De grill is niet gigantisch groot, maar perfect voor een gezinnetje dat af en toe eens de barbecue aansteekt. De prijs is hier ook naar. Je betaalt slechts € 229 voor deze Kooki Sceptre. Daar worden we blij van.

Barbecue top 3, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Speak Your Mind

*