Recepten - bosbessenconfituur
Stoofvlees van everzwijn met witloofsalade (Jeroen Meus)
![Stoofvlees van everzwijn met witloofsalade (Jeroen Meus) Stoofvlees van everzwijn met witloofsalade (Jeroen Meus)](https://recepten.be/wp-content/uploads/Stoofvlees-van-everzwijn-met-witloofsalade-Jeroen-Meus-e1516196935188.jpg)
Een stevige schep stoofvlees is een geliefde klassieker. Het wordt nog lekkerder wanneer je dat stoofvlees maakt van een stevig stuk wild: everzwijn! Jeroen Meus helpt je deze winterse topper klaarmaken, vergezeld van een fris witloofslaatje en een doodgewone, gekookte aardappel. Zo lekker, en toch alledaags.
Tags: aardappel, aardappelen, alledaags, Bekgië, Belgisch, dagelijkse kost, ever, everstoofvlees, everzwijn, gewoon, herfst, Jeroen Meus, klassiek, mayonaise, normaal, oven, rode wijn, stevig, stoofvlees, stoven, stoverij, tijd genoeg, traag, wild, winter, witloof, witloofsalade, zoet en zout