Waterverzachter? Veel voordelen | Recepten.be Waterverzachter? Veel voordelen | Recepten.be

 

Recept - Waterverzachter? Veel voordelen

Waterverzachter? Veel voordelen
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Wanneer jij veel in de keuken staat, is de kans groot dat je ook regelmatig water gebruikt. Niet alleen om je eten in te koken, maar ook om aan je sausjes toe te voegen. En natuurlijk om de de vaat te wassen na het eten! Al met al gebruik je per jaar de nodige liters. Wist je dat je hier flink op kunt besparen?

Heb je wel eens van Aqua Sensor gehoord? Dankzij de intelligentie technologie verbruikt deze waterverzachter zeer weinig water én zout. Ook heb je er geen omkijken naar. De Aqua Sensor heeft geen enkel onderhoud nodig. En iedereen kan ‘m gebruiken!  Maar dat niet alleen. Je kunt per jaar enorm besparen. Deze besparing loopt op tot wel € 800 per jaar. Hoe dat precies werkt?

Ten eerste werk je aan de energiefactuur. Doordat je geen kalk meer in je waterleiding hebt, hoeven de verwarmingselementen in boiler en huishoudelijke apparaten niet meer volle toeren te draaien. Daarnaast én daardoor gaan ook je huishoudtoestellen langer mee.

Wist je ook dat je minder zeep nodig hebt, wanneer het water zachter is? Je bespaart wel tot 70% op zeep. Daarnaast is zelfs je wasgoed zachter en mooier wanneer het uit de wasmachine komt. Er zijn zoveel redenen te verzinnen om een waterverzachter te gaan gebruiken!

Ook benieuwd? Ontdek hier gratis én geheel vrijblijvend meer informatie.

Waterverzachter? Veel voordelen, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Speak Your Mind

*