Vier tips voor een betaalbare nieuwe keuken | Recepten.be Vier tips voor een betaalbare nieuwe keuken | Recepten.be

 

Recept - Vier tips voor een betaalbare nieuwe keuken

Vier tips voor een betaalbare nieuwe keuken
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dit is een gesponsord artikel.

 

Koken is een heerlijke hobby, maar het gaat toch het beste in een keuken die beschikt over zo veel mogelijk faciliteiten. Als jij een nieuwe keuken zoekt, dan wil je dat deze aan al jouw eisen voldoet. Juist omdat er nu zoveel mogelijkheden zijn, kan het lastig zijn direct de juiste keuzes te maken. Daarbij ben je ook gebonden aan een budget en kan het soms handiger zijn om bijvoorbeeld slechts een deel van de keuken te verbouwen.

We geven je hier vier algemene tips om voordelig de keuken te renoveren. Daarbij gaan we ook direct in op de vraag waar je daarvoor de juiste materialen aanschaft. De mooiste keukenproducten koop je namelijk eenvoudig online.

Zo begin je aan de keuken verbouwing

Klaar om de handen uit de mouwen te steken in de keuken? Dit zijn een aantal tips om tegen een redelijke prijs toch een mooie keuken te plaatsen, die perfect past bij jouw wensen en waar je jarenlang elke dag met plezier in kookt.

  • Wees kritisch op waar je je keuken koopt. Dit kan zowel online als offline. Vraag eventueel meerdere offertes op zodat je prijzen vergelijkt. Sommige bedrijven kunnen bepaalde onderdelen nu eenmaal goedkoper inkopen dan anderen. Vraag ook zeker na bij familie en vrienden waar zij eerder naar tevredenheid nieuwe keuken producten gekocht hebben.
  • Kies voor een gedeeltelijke verbouwing: Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om alleen de kastjes te vervangen en de huidige apparatuur te laten staan. Dat betekent automatisch een lagere investering, maar je keuken ziet er toch als nieuw uit. Je kunt dan ook meer zelf doen. Online is het eenvoudig mogelijk om losse onderdelen te bestellen, zoals keukenkastjes, lades en tegels.
  • Bekijk verschillende merken: Velen hebben de voorkeur voor een specifiek merk. Bijvoorbeeld omdat ze daar eerder producten van gekocht hebben, die goed bevallen. Toch is het belangrijk je hier niet te veel blind op te staren. Misschien vind je wel voordelige producten van een iets minder sterk merk, die er even goed uitzien. Kies anders voor merken die producten hebben in verschillende prijscategorieën, zodat je ook eenvoudig kunt ruilen.
  • Zorg voor een goede voorbereiding: Een keuken verbouwing gebeurt niet zomaar. Natuurlijk wil je ruim op tijd contact opnemen met een aannemer. Als je voor een volledige keuken renovatie kiest, zul je ook een tijdelijke plek moeten vinden om te koken. Al met al wil je dat je, naast het kopen van de juiste producten, ook praktisch helemaal klaar bent op de ochtend dat de aannemer voor het eerst bij je op de stoep staat.

Zo koop je voordelig nieuwe keukenproducten

Er zijn een aantal manieren waarop je ervoor zorgt dat je niet te veel betaalt voor keukenproducten, maar verder ook zorgt voor een soepele verbouwing. Allereerst verdient het bij uitstek de voorkeur om online te gaan winkelen. Waar dit tegenwoordig zelfs mogelijk is voor een complete keuken, koop je vooral keukenproducten zoals keuken gereedschap en accessoires eenvoudig op het internet. De prijzen liggen lager, omdat deze winkels lagere kosten hebben dan fysieke winkels.

Kies bij voorkeur voor een gespecialiseerde winkel voor huis en tuin, zodat je kunt worden voorzien van persoonlijk advies. Dit is extra belangrijk als je zelf in de keuken aan de slag gaat en dus misschien niet over de deskundigheid beschikt om alles goed samen te laten passen. Koop dus exclusief bij een winkel met een goede klantenservice.

Om op de kosten te besparen kun je ervoor kiezen om eerst de basics te kopen en daarna pas accessoires toe te voegen. Bijkomend voordeel is dat je dan eerst aan de nieuwe keuken kunt wennen en na kunt denken over je wensen, voordat je deze afmaakt. Tenslotte adviseren we je om jouw producten zo veel mogelijk op een enkele plek te kopen, zodat je vaak meer korting krijgt en het een en ander eventueel ook makkelijker retourneert.

Alles voor de keuken vind je bij vidaXL

Een keukenrenovatie kan ontzettend leuk en spannend zijn, maar vraagt veel energie en is zeker kostbaar. Om enigszins te besparen op de kosten is het belangrijk om verschillende merken te overwegen en een aantal offertes op te vragen. Verder kun je veel belangrijke keuken producten online bestellen. Tevens hebben we je algemene adviezen gegeven voor de verbouwing, waarbij je ervoor kunt kiezen basics te kopen en alles online te bestellen.

VidaXL is de perfecte online plek om te winkelen voor alles in huis en tuin. Je bestelt online en kunt worden voorzien van een persoonlijk advies door de deskundige medewerkers van de klantenservice. Als je een keuken verbouwing overweegt ben je hier dus op een kwalitatief goede plek voor nieuwe keukenmachines, kookgerei en zelfs voor bar accessoires. Door de vele aanbiedingen hoef je hier nooit de hoofdprijs te betalen.

 

Speak Your Mind

*