Originele valentijnsgeschenken | Recepten.be Originele valentijnsgeschenken | Recepten.be

 

Recept - Originele valentijnsgeschenken

Originele valentijnsgeschenken
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Natuurlijk gaan we allemaal al eens graag op restaurant. Gezellig met z’n tweetjes dineren met een glaasje wijn erbij en lekker bediend worden: genieten! Je zou echter niet op deze website zijn terechtgekomen als je ook niet af en toe graag eens zelf iets creëert in de keuken.

Als je liever de overvolle restaurants vermijdt op 14 februari dan bereid je toch gewoon zelf een culinair hoogstandje? Met bijvoorbeeld theelichtjes en een mooi gedecoreerde eettafel maak je het thuis minstens even gezellig als in eender welk restaurant. Bovendien word je door niemand gestoord tijdens jullie tête-à-tête.

Als je je partner helemaal in de watten wil leggen kan je hem of haar ook nog eens verrassen met een origineel geschenkje. Is jouw lieveling een heuse keukenprins(es)? Kies dan voor een gepersonaliseerd cadeau van YourSurprise. Op de geschenkenwebsite vind je tal van cadeautjes gelinkt aan tafelen, snoepen en koken.

Een knaller om mee te beginnen

Valentijn Moët Champagne Glazen

Met champagne als aperitief kan je gewoon niet verkeerd gaan. Dit pakket van Moët & Chandon Brut bevat naast een fles bubbels ook nog 2 glazen die je kan laten graveren met jullie namen, trouwdatum, een lieve boodschap… Onmogelijk de bal mis te slaan met deze topper en de toon voor een sprankelende avond is meteen gezet!

Keukenschort ‘Liefde is…’ met eigen tekst

liefde is keukenschortIs jouw partner een echte keukenprins(es). Maak hem of haar dan blij met deze gepersonaliseerde ‘Liefde is…’-schort. Je kan kiezen uit de tekst ‘samen kokkerellen’, ‘voor elkaar koken’ of ‘je relatie in vuur en vlam zetten’. Bovenaan kan je een tekstje toevoegen, bijvoorbeeld de naam van je vriend(in) of een lieve boodschap zoals ‘ik hou van jou’.

Hoogstpersoonlijk kookboek voor haar (of hem)

 Is jouw geliefde een echte foodie? Dan is dit kookboek vol alledaagse en toch verrassende recepten en verfrissende ideeën helemaal haar ding! Opgepast: dit is niet het zoveelste kookboek. Je kan het namelijk helemaal personaliseren door haar naam en foto, maar ook een persoonlijke boodschap op de cover te laten drukken. Op YourSurprise vind je trouwens ook “Smokey Goodness”, een iets mannelijkere versie.

hartjespastaRomantische hartjespasta

Gaat liefde bij jou ook door de maag? Zeker met deze hartjespasta! Een ideaal cadeau wanneer jullie van plan zijn die avond samen te koken. Wat wordt het, spaghetti bolognese, carbonara of pesto? Deze pasta in de vorm van hartjes maakt je pastagerecht tegelijkertijd lekker én schattig!

Onweerstaanbaar lekkers om mee af te sluiten

chocolade pralines hartChocolade is alles wat je nodig hebt om je valentijnsetentje romantisch af te sluiten. Na een lekker etentje kan je dan nog gezellig in de zetel zitten met een doos pralines & samen een film kijken of gewoon van elkaars gezelschap genieten. Bij YourSurprise kan je tal van leuke cadeaus met chocolade vinden, bijvoorbeeld een Milka giftbox, pralines met foto of een kaart van chocolade, bedrukt met jouw eigen tekst.

 

Originele valentijnsgeschenken, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Speak Your Mind

*