Op zoek naar Jeroen Meus recepten? Dit zijn de 3 beste kookboeken | Recepten.be Op zoek naar Jeroen Meus recepten? Dit zijn de 3 beste kookboeken | Recepten.be

 

Recept - Op zoek naar Jeroen Meus recepten? Dit zijn de 3 beste kookboeken

Op zoek naar Jeroen Meus recepten? Dit zijn de 3 beste kookboeken
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Jeroen Meus ken je zeker wel. Hij is intussen heel bekend en blinkt uit in Vlaamse klassiekers en recepten voor elke dag. Denk aan zijn recept voor lasagne of stoofvlees. Deze ‘huiselijke’ kok is vooral bekend geworden door het televisieprogramma Dagelijkse Kost, dat hij sinds 2010 presenteert op Eén. Verder heeft hij enkele jaren geleden een eigen restaurantketen met de naam Würst geopend, waar hij intussen mee gestopt is.

Sinds 2004 heeft hij al 13 kookboeken op de markt gebracht, waarvan verschillende uit de rekken vlogen en echte bestsellers geworden zijn. Die kan je allemaal online kopen bij bol.com en thuis laten leveren. Ben jij of ken jij iemand die fan is van zijn recepten? Misschien kookt je papa graag en wil je hem voor Vaderdag een kookboek van Jeroen Meus cadeau doen? Dit zijn de 3 best verkochte kookboeken van deze topchef!

Dagelijkse Kost – Koken met gezond verstand (2016)

jeroen meusIn dit kookboek verzamelt Jeroen Meus 100 nieuwe gemakkelijke recepten voor elke dag. De gerechten zijn wederom niet alleen lekker, maar ook simpel, net als we van de kok gewend zijn. De recepten in dit boek zijn niet enkel helder uitgelegd, ze zijn ook gezond, voedzaam, smaakvol en betaalbaar. Kortom gerechten die het resultaat zijn van het gezond verstand van Jeroen Meus. Dit kookboek van formaat is dan ook zeker de moeite waard als jij gezond en betaalbaar koken belangrijk vindt. Haal hem nu in huis voor maar € 24,99 bij bol.com.

Dagelijkse Kost 2 – Koken met gezond verstand (2017)

jeroen meus receptenIn dit kookboek staan 101 nooit gepubliceerde recepten van de hand van Jeroen Meus, met prachtige foto’s van Thomas Sweertvaegher en leuke stukjes over de filosofie van de kok over koken, voeding en bij uitbreiding het leven. Dit kookboek is dus veel meer dan gewoon een verzameling recepten. Zeker eentje die jij in huis moet halen dus. En voor een prijs van maar € 24,99 moet je zeker niet twijfelen. Bestel bij bol.com en morgen ontvang je je pakket!

Dagelijkse Kost – Mijn 200 klassiekers (2014)

jeroen meusIn dit boek verzamelt Jeroen Meus zijn 200 persoonlijke favorieten. Chili con carne, balletjes in tomatensaus, moelleux, alle klassiekers gebundeld in een geweldige kookbijbel, goed voor een eetfestijn op elke dag van de week. De bereidingswijze van elk gerecht wordt stap voor stap uitgelegd, zodat iedereen het kan. De 200 recepten kan je bovendien snel klaarmaken. Verder staat er ook een overzicht van basistechnieken in, zodat je als beginner ook meteen aan de slag kan. Dit boek is een pak dikker en uitgebreider dan de andere kookboeken van Jeroen Meus. De prijs is dan ook navenant: € 88,95 bij bol.com. Voor wie een compleet naslagwerk wil of een mooi cadeau wil geven aan een familielid of vriend is dit boek zeker een aanrader!

Speak Your Mind

*