Met deze keukengadget kan jij alles | Recepten.be Met deze keukengadget kan jij alles | Recepten.be

 

Recept - Met deze keukengadget kan jij alles

Met deze keukengadget kan jij alles
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Van zelfgemaakte pesto voor bij je pasta tot smakelijke soepen die je opwarmen dit najaar… Je kunt een staafmixer bijna niet meer wegdenken uit de moderne keuken. Maar waar moet je nu precies allemaal aan denken als je een nieuwe staafmixer wilt aanschaffen? Wij helpen je graag op weg!

Geen keuzestress meer

Hak jij je walnoten nog steeds met de hand? Of koop je nog steeds kant-en-klare sapjes bij de supermarkt? Na het lezen van deze tips niet meer. Wij helpen je met je keuze voor een staafmixer zodat jij nooit meer voorverpakte producten hoeft te kopen! Voor ieder huishouden is er wel een passende optie.

  • Stap 1: kies je doel. Wat wil je allemaal gaan maken met een staafmixer? Wil je volledig zonder pakjes en zakjes gaan koken, of wil je enkel een smoothie kunnen maken? Je kookplannen zijn van belang om te kijken hoeveel kracht je staafmixer moet hebben en hoeveel inhoud er bijvoorbeeld in moet kunnen. Bij het mixen van ijs en noten moet je meer power hebben dan bij het maken van koekjes.
  • Stap 2: stel je budget vast. En houd hier ook voet bij stuk! Er is voor iedere prijs wel een geschikte staafmixer te vinden.
  • Stap 3: prioriteiten. Wat vind je belangrijk? Wil je bijvoorbeeld dat de staafmixer in de vaatwasser kan, kies dan voor gebruiksgemak. Wil je liever een klein model, kies dan voor een compacte staafmixer of een die je volledig uit elkaar kunt halen.
  • Stap 4: kijk en vergelijk! Maak hiervoor behulp van een vergelijkingswebsite. Je hoeft gelukkig niet zelf tientallen staafmixers in huis te halen en vervolgens te testen en te beoordelen. Dat hebben anderen al voor je gedaan! Doe daar dus je voordeel mee. Op Bestenu.nl vind je bijvoorbeeld de beste keukengadgets van dit moment. Gemakkelijk op een rijtje onder elkaar. 

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een plekje in je keuken reserveren voor je nieuwe aanwinst. Heb je een kleine keuken? Niet getreurd, ook voor een kleine keuken is heel veel mogelijk aan opbergruimte.

Tijd voor een nieuw pronkstuk

Kortom, ben je na het lezen van onze tips ook toe aan zo’n prachtig nieuw pronkstuk voor in je keuken en kan je nog wat laatste hulp gebruiken bij je keuze? Kijk dan vlug eens op Bestenu.nl, daar kan je de beste staafmixers van het moment tegen elkaar afwegen. Hier vind je het product met merknaam en productnaam, de score die het product heeft en een link naar een webwinkel waar je de staafmixer kunt scoren. Kijk, vergelijk en, het belangrijkste, scoor nooit meer een miskoop!

Speak Your Mind

*