Maak kans op een Turbotronic Airfryer Oven dankzij TV Familie | Recepten.be Maak kans op een Turbotronic Airfryer Oven dankzij TV Familie | Recepten.be

 

Recept - Maak kans op een Turbotronic Airfryer Oven dankzij TV Familie

Maak kans op een Turbotronic Airfryer Oven dankzij TV Familie
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

TV Familie heeft momenteel een leuke actie: een super gemakkelijke wedstrijd waarmee je in de prijzen kan vallen. Het enige wat je moet doen is online de 3 verschillen zoeken in het magazine. Je maakt kans op 6 maanden gratis TV Familie of een Turbotronic Airfryer Oven! Heb je de 3 verschillen gevonden? Kies welk cadeau jij graag wilt en vul je gegevens in. 

Weet je nog niet wat kiezen? Wij sommen even de voordelen van beide cadeaus op.

Turbotronic Airfryer Oven

Het is een oven en frituurpan ineen. Er komen echte frietjes uit, niet van de futloze die je in de oven maakt. Maar het ding werkt ook als oven, je kan er een cake in bakken of broodjes. Een ander voordeel is dat je huis niet stinkt naar een frituur en het is veel gezonder dan frietvet. 

6 maanden TV Familie

Elke woensdag wordt je magazine thuisbezorgd of via de krantenwinkel. Je bent wekelijks  op de hoogte van de laatste verhalen van de celebrities uit binnen- en buitenland. Je kan TV Familie lezen waar en wanneer je wilt dankzij de handige app. Zo kan je het leven van binnen- en buitenlandse sterren op de voet volgen.

 

Speak Your Mind

*