Kokerellen in stijl doe je zo | Recepten.be Kokerellen in stijl doe je zo | Recepten.be

 

Recept - Kokerellen in stijl doe je zo

Kokerellen in stijl doe je zo
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Lekker eten hoort mooi gepresenteerd te worden. Test zelf maar eens het verschil uit. Schotel vrienden of familie twee keer dezelfde maaltijd voor: een keer op mooie borden, een keer recht uit de kookpot. Wedden dat ze meer onder de indruk zullen zijn van de eerste versie? Enkel je grootmoeder komt nog weg met een minder mooi gedecoreerde maaltijd.

Ook met Kerstmis kan je er niet omheen. Hoeveel tijd je ook doorbrengt voor het fornuis, je spendeert gegarandeerd ook fors wat tijd aan de decoratie van de kersttafel. Daarbij komt meer kijken dan je denkt: past het bestek wel bij de servetten en vloekt het bestek niet met het tafelkleed bijvoorbeeld?

kerstkoekjes libelle lekker shopTips en inspiratie voor een keurig gedekte kersttafel? Die vind je in overvloed op de webshop van Libelle Lekker. Het uitgbreide aanbod keukenaccessoires, decoratie en handigheden geeft je spontaan zin om de schort voor te binden en een feestelijk gerecht te bereiden.

Het leuke aan de Libelle Lekker Shop vinden wij dat je er ook fantastische geschenkjes vindt voor hobbykoks en foodies. Originele kookboeken met verrassende receptjes tot een tafelbarbecue? Je zal niet weten wat kiezen!

Speak Your Mind

*