Kan jij zelfs geen ei koken? Ontdek de beste kookboeken voor beginners | Recepten.be Kan jij zelfs geen ei koken? Ontdek de beste kookboeken voor beginners | Recepten.be

 

Recept - Kan jij zelfs geen ei koken? Ontdek de beste kookboeken voor beginners

Kan jij zelfs geen ei koken? Ontdek de beste kookboeken voor beginners
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Sommige mensen lijken wel geboren om achter de kookpotten te staan en anderen kunnen zelfs geen ei koken. Ben jij een beginner als het op koken aan komt, maar wil je daar graag verandering in brengen? We gingen op zoek naar enkele goede kookboeken die van jou in no-time een pro maken!

Koken voor dummies

In dit kookboek vind je tientallen recepten om in een mum van tijd lekkere gerechten op tafel te toveren, zonder daarvoor mixen en pakjes nodig te hebben. Bovendien bevat het stap-voor-stapuitleg over kooktechnieken en basisgerechten. Zelfs de basisuitrusting die je nodig hebt in de keuken wordt uit de doeken gedaan!

Kookboek voor beginners

Dit receptenboek bevat een reeks heerlijke gekende klassiekers met gedetailleerde beschrijvingen van de bereidingswijze. Gebraden kip, vispannetje en salades zijn enkele voorbeelden van gerechten die je erin kan terugvinden. Tevens staat er een duidelijke omschrijving van de kooktechnieken en keukengerei in.

Koken voor elke dag

KAV (Kristelijke Arbeiders Vrouwenvereniging) is opgericht in het begin van de 20e eeuw, toen nog onder een andere naam. Deze vereniging publiceerde in de loop ter tijd verschillende basiskookboeken om jonge huisvrouwen te leren koken. In die boeken vind je bijvoorbeeld hoe je een ei moeten koken, een cake en tomatensoep moet maken. Elke nieuwe versie van dit boek werd steeds beter en aangepast aan de actuele vragen rond voeding. De laatste versie van dit basiskookboek ‘Koken voor elke dag’ bevat bijvoorbeeld interessante informatie rond gezonde voeding en biologische producten.

Op recepten.be kan je ook heel wat basisrecepten vinden, denk aan slagroom, recepten voor beleg als garnaalsalade, gebraden kip en allerhande sauzen. Via ‘zoek een recept’ kan je gemakkelijk op zoek gaan naar het recept dat je nodig hebt!

Speak Your Mind

*