Inspiratie voor een Bols cocktail | Recepten.be Inspiratie voor een Bols cocktail | Recepten.be

 

Recept - Inspiratie voor een Bols cocktail

Inspiratie voor een Bols cocktail
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)

Als je bekend bent met één van de bols drankjes, dan is het begrijpelijk dat je het recept wilt achterhalen. Iedere vorm van bols smaakt uniek, bijzonder en uiteraard zeer lekker. Dit recept is uiteraard niet 1,2,3 op het internet te vinden.

Nu staan er op de website wel een aantal recepten, echter kun je deze niet zo goed ervaren als bij het plegen van een bezoekje aan de vestiging in Amsterdam. De beste manier om het recept te achterhalen is door deel te nemen aan de cocktail en jenever experience. Je zult dus een uurtje in moeten plannen in Amsterdam om het recept bij de bron te achterhalen.

Diverse recepten voor een verrukkelijke Bols cocktail

Mocht je op de website zoeken naar Bols, dan zul je zien dat er 161 resultaten relevant zijn aan deze zoekopdracht. Het merendeel hiervan zijn verschillende varianten van een Bols cocktail. Hierbij staan ook de recepten opgeschreven. Neem nu bijvoorbeeld de volgende cocktailvarianten met Bols Amaretto:

Als eerste de Amaretto Sour. Voor deze drankmix heb je ten eerste, uiteraard, Bols Amaretto nodig. Hiervan neem je 60ml. Naast dit hoofdingrediënt heb je 30ml verse limoensap nodig, 15ml suikersiroop, 15ml eiwit en als laatste twee scheutjes angostura bitters.

Naast de Amaretto Sour is er ook de Amaretto and OJ in het cocktailassortiment. Om deze te kunnen maken hoef je minder ingrediënten in huis te halen. Je hebt namelijk enkel Bols Amaretto en sinaasappelsap (jus d’orange) nodig. Van de Bols Amaretto neem je 45ml. Voor de sinaasappelsap heb je geen specifieke hoeveelheid. Je hoeft enkel over de Bols Amaretto bodem heen te gieten. Je vult het als het ware bij.

Bezoek het House of Bols en achterhaal meer recepten

In Amsterdam staat het, House of Bols. Door mee te doen aan de interactieve experience van slechts een uur, kun je achter een recept komen van een van Bols’ cocktails. En waar kun je dit beter dan bij de makers zelf? De rondgang door de trots van Bols is een uurtje voelen, proeven, ruiken en ontdekken welke geheimen schuilgaan achter de beste cocktail.

De Cocktail en jenever Tour leert je alles over jenever en hoe deze drank de wereld veroverde in de Gouden Eeuw. Na afloop kun je ook nog eens zo’n geweldige cocktail in de spiegelbar van Bols komen proeve. Je krijgt dus een kijkje in het House of Bols, kunt recepten achterhalen en cocktails proeven en dat allemaal voor slechts zestien euro.

Inspiratie voor een Bols cocktail, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Speak Your Mind

*