Het perfecte moederdag cadeau | Recepten.be Het perfecte moederdag cadeau | Recepten.be

 

Recept - Het perfecte moederdag cadeau

Het perfecte moederdag cadeau
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Het is bijna moederdag en dat betekent dat alle mama’s in de bloemetjes mogen gezet worden. Heb jij al een leuk geschenk voor haar?

Als je mama graag kookt zal ze zeker heel blij zijn met één van de leuke persoonlijke keuken gadgets die je op Yoursurprise kunt bestellen. Geniet nu van 5% korting door de kortingscode TRADE5% te gebruiken. 

Een schort voor een echte keukenkoningin

moederdag cadeau keukenschortIs jouw moeder een echte keukenprinses? Maak haar dan gelukkig met een gepersonaliseerde keukenschort. En als je moeder en jij graag samen in de keuken staan kan je zelfs een set bedrukte schorten bestellen. Je kan de keukenschorten helemaal zelf ontwerpen met foto’s en/of namen. Een origineel cadeau met een personal touch!

Persoonlijk kookboek voor de liefste mama

moederdag cadeau kookboekIs jouw mama een echte foodlover? Dan is het kookboek Lekker Miljuschka het perfecte moederdag cadeau! Dit boek staat vol heerlijke gerechten van gezonde simpele gerechten die de kids lekker vinden tot een lekkere cheesecake waarvoor je graag extra gaat sporten. Extra leuk is dat je dit kookboek helemaal kunt personaliseren door je mama’s naam, foto en een persoonlijke boodschap op de cover te laten drukken.

Een cadeau uit het juiste hout gesneden

moederdag cadeau snijplankOf het nu vlees, groentjes of boterhammen zijn, een snijplank heb je altijd nodig. Maar de meeste snijplanken zien er zo saai uit. Fleur de keuken van je mama helemaal op door haar een persoonlijke snijplank cadeau te geven voor moederdag. Je kan kiezen tussen verschillende houten modellen met je mama’s naam in gegraveerd of een glazen snijplank met een foto van haar op gedrukt.

Speak Your Mind

*